Eén dag helemaal voor jou alleen!

Vastgelopen? Behoefte aan een goed gesprek over wat jij graag zou willen doen in je leven? Behoefte aan een massage? Zin in een leuke wandeling? Heerlijk gezond lunchen en dineren? Aan dit alles zal voldaan worden op deze dag. Ook leuk om daarna te blijven overnachten in Rotterdam zodat we de avond onder het genot van een wijntje bij het eten feestelijk kunnen afsluiten om zonder haast naar huis te moeten rijden als je van ver komt.

Hoe ziet deze dag eruit?

Je arriveert rond 11.00 uur. Tijdens een kopje koffie en thee, maken we kennis en delen we de dag samen in. Op de planning staat een bindweefsel massage, een prachtige wandeling in de natuur rondom Rotterdam,  goede gesprekken over wat jij graag zou willen doen in je leven. Zit jij bv nog wel op je juiste pad? Leef jij vanuit je diepste gevoel? Hoe kunnen we een begin maken om daar beweging in te krijgen? Dat zijn de zaken waar ik me graag met jou in wil verdiepen .

Vragen zoals leef ik mijn diepste gevoel kunnen beantwoord worden. Hoe maak ik de juiste veranderingen?  Een perfecte voorbereiding voor als je een week wilt komen wandelen.

De hele dag volledige aandacht voor jou, met een  gezonde lunch en avondeten om het af te sluiten. Wil je blijven slapen boek dan een air B&B in de buurt zodat we de avond zelf onder het genot van een wijntje bij het eten feestelijk kunnen afsluiten.

Kosten 99 euro,  De data zijn flexibel. Neem even contact op als je interesse hebt.

Stuur een berichtje naar info@wandelennaarinzicht.nl of wandelennaarinzicht2015@gmail.com