Lang weekend wandelen in grensgebied Nederland/Duitsland

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf? Wil je wat afstand nemen van je dagelijkse leven? Wil je er niet in je eentje op uit? Houd je van wandelen, rust en natuur? Dan is dit weekend wandelen echt iets voor jou. Tijdens dit weekend kun je het een en ander eens goed op een rijtje zetten. Dit programma is voor mensen die in een ontspannen sfeer aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Genieten staat daarbij voorop.

Dit wandelprogramma biedt je de ruimte om los van je vaste patronen en gewoonten te komen, ze te observeren en eventueel te doorbreken. De stille bossen van het grensgebied Nederland/ Duitsland zijn een ideaal wandelgebied om tot rust en inzichten te komen. Uit eigen ervaring weet ik dat juist even wég gaan uit je eigen omgeving, wég van je vaste patronen, even tijd en ruimte voor jezelf nemen, even terug in de natuur, de stilte in, je helpt bij het vinden van de antwoorden die je zoekt. Het bied je de juiste omstandigheden om weer in contact te komen met jezelf. Al wandelend in de natuur komen er steeds meer inzichten en ideeën voor creatieve oplossingen helemaal vanuit jezelf. Door de inzichten en antwoorden in een makkelijk schema te zetten (outcome model) zie je vanzelf waar je knelpunten liggen.

Je leert ook wat je natuurlijke talenten zijn via het model van Human Design. Dit alles zorgt ervoor dat je makkelijker in beweging komt en tot actie overgaat om je doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken. We hebben allemaal wensen en dromen, maar soms zijn ze heel ver weggestopt. Ik beschouw het als mijn missie om mensen weer in contact te brengen met datgene wat ze stilletjes hebben opgegeven en weggeduwd. Ik help ze een plan van aanpak op te stellen om een ommezwaai in hun leven te maken en de weg terug naar zichzelf te vinden. Ik help ze het juiste pad weer terug te vinden: To become an original self again! Dit weekend is een fijne gelegenheid om te kijken of jij je doelstellingen al duidelijk hebt of dat je ze nog wilt aanscherpen.

Dit een ideale kans voor mensen die Portugal, waar ik gewoonlijk mijn wandelprogramma aanbied, te ver weg vinden of geen hele week weg kunnen. Dit is een mooie kans om dichtbij huis, in een kort tijdsbestek en als eerste keer, ervaring op te doen met mijn concept van “wandelen naar inzicht”. Wat gaan we dit weekend allemaal doen? Lekker wandelen, verdiepen, goed gezond en lekker eten, outcomemodel maken en uiteraard ontbreekt een massage niet.

Om een leuke impressie te krijgen van deze week kun je een filmpje bekijken onder deze link:

Wat zit er allemaal in het pakket:

 • Drie overnachtingen in een leuke woning midden in de natuur met een sauna en zeer landelijk gelegen.
 • Dit hele weekend zorg ik dat jij heerlijk vegetarisch eet en geniet van allerlei lekkernijen.
 • Bij aankomst op vrijdag (vanaf 15.00u ben je al welkom) verras ik jullie met een heerlijke zelfgemaakte soep, salade, hapjes en lekkere drankjes.
 • Je krijgt drie prachtige, afwisselende wandelingen in een rustig wandelgebied.
 • Tijdens een introductielezing inspireer ik jou met alle technieken die mij hebben geholpen om een meer vervullend leven te leven.
 • Een  bindweefselmassage.
 • Je leert een plan van aanpak opstellen om doelen en wensen te realiseren waar je de rest van je leven iets aan hebt en dat je op alles kan toepassen
 • Kleine groepen dus veel aandacht voor jou
 • Je belemmerende overtuigingen die je wensen in de weg staan worden zichtbaar, zodat je ze kan ombuigen
 • Je gaat naar huis met een zelfgemaakt outcome model
 • Je gaat uitgeruster, energieker en doelgerichter naar huis

De groep zal uit maximaal 6 personen bestaan, dus volop persoonlijke aandacht en interactie. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Boek dus snel als je erbij wilt zijn.
Stuur een e-mail naar wandelennaarinzicht2015@gmail.com, dan neem ik snel contact met je op.

 

Data 2020
24 – 26 januari
13 – 15 maart

 

Kosten
v.a. € 295,- op basis van twee personen op een kamer
v.a. € 340,- op basis van een persoon op een kamer
v.a. € 275,- op basis van een persoon in een ruime bedstee
Het weekend gaat door bij een minimale aanmelding van 4 personen!

 

20170702_180427  Het huis