Lang weekend wandelen in Portugal

Je wilt er een weekendje tussenuit, maar hebt geen zin in een citytrip, je wil juist weg uit de hectiek en drukte en hebt behoefte aan de natuur om bij te tanken. Wat je wil is vrijdag arriveren, zaterdag en zondag lekker wandelen en dan maandag weer vertrekken. Dan heb ik goed nieuws voor je: dat is precies wat ik je kan aanbieden.

De wandelingen kunnen met mij als gids of zelfstandig gelopen worden. Als je zelfstandig loopt krijg je een goede Nederlandse beschrijving mee en uiteraard een uitgebreide kaart van het gebied. Loop je liever onder begeleiding dan kan dat ook: dan wandelt er iemand met je mee. Minimale deelname drie personen en maximaal 10. Heb je dus een leuk vriendengroepje bij elkaar en je wilt eens een keer iets anders doen met elkaar dan een Citytrip, dan is dit ideaal voor jou!

Het programma is inclusief ‘s avonds  twee etentjes in een authentiek Portugees restaurant (zaterdag en zondag) en drie overnachtingen in een prachtig hostel/ Airbnb.  De wandelingen zijn gemiddeld 13 km. Alles is voor je geregeld: je wordt weggebracht en opgehaald naar de plaats waar de wandeling begint. Alles heerlijk relaxed,  je hoeft je nergens druk om te maken. De twee wandelingen zijn zeer gevarieerd. Je zult langs de ruige kust lopen, door bossen, dorpjes en uitzichten hebben.


Kosten voor het weekend
185 euro op basis van een tweepersoonskamer, zonder begeleiding
230 euro op basis van een eenpersoonskamer, zonder begeleiding
235 euro op basis van een tweepersoonskamer, met begeleiding
280 euro op basis van een eenpersoonskamer, met begeleiding

Exclusief vlucht, lunch, consumpties op terrasjes en transfers naar de Airbnb.

Data
Bijna elk weekend, vraag naar de mogelijkheden