Wandelretraites in Nederland/Duits grensgebied

Ben je toe aan echt wat tijd voor jezelf? Wil je wat afstand nemen van je dagelijkse leven? Wil je je even met de natuur verbinden? Wil je op en top verzorgd en verwend worden? Houd je van gezond en lekker eten? Wil je tot rust komen? Houd je van wandelen en massages? Vind jij het zalig om bijna zonder wifi verbinding te leven? Dit is een van de weinige gebieden waar nog erg weinig straling is, ideaal voor mensen die last hebben van stralingsziekte. Dan is deze week, midweek of weekend echt iets voor jou.

Deze retraite plaats is ideaal om even helemaal in de natuur tot rust te komen, Je bent vrijwel geheel verstoken van internet. Hier hoef je even helemaal niets te doen, je echt even lekker laten verwennen. Dit is de plek waar mijn ideeën en creativiteit om met wandelen naar inzicht te starten allemaal begonnen zijn. De stille bossen van het grensgebied Nederland/Duitsland zijn een ideaal wandel/fiets gebied om even helemaal tot rust te komen en je eens lekker te laten verwennen. Dit is een van de weinige gebieden in Europa waar nog bijna geen straling is. dus heb jij last van stralingsziekte dan is dit de ideale plek voor jou! ook fijn voor mensen om eens te ervaren hoe het is om op een plek te zijn waar er weinig verstoring is door wifi en 4G.

Uit eigen ervaring weet ik dat juist even wég gaan uit je eigen omgeving, wég van je vaste patronen, even tijd en ruimte voor jezelf nemen, even terug in de natuur, de stilte in, je helpt bij het vinden van de antwoorden die je zoekt. Het biedt je de juiste omstandigheden om weer in contact te komen met jezelf. Hier op deze plek is mijn idee om mijn bedrijf te starten allemaal begonnen. Je verblijft op een plek in de natuur met een grote tuin rondom waarbij je je echt je eigen plekje kunt vinden. Uiteraard heb je een eenpersoonskamer voor jezelf mocht je je willen terugtrekken.

Wat kun je van mij verwachten? Ik verzorg jouw ontbijt, gezonde lunch en avondeten, deze zijn allemaal vegetarisch. Heb je speciale dieetwensen (vegan, lactose vrij) geen probleem. Een bindweefselmassage om weer snel in je lijf te komen, wandelingen in de bossen en heide gebieden. En wil je er nog meer uit halen zoals het maken van een outcome model, alles is mogelijk, geef je wensen maar aan tijdens een telefoon gesprek. Wil je gewoon even Zijn en helemaal niets doen behalve in de rust en natuur zijn dan is dat ook mogelijk. Jij geeft aan waar jij behoefte aan hebt.

Wat verwacht ik van jou? Jij voelt je fijn in een bosrijke omgeving, voelt je fijn in een niet super luxe omgeving. Jij houd rekening met je medebewoners en vind het niet vervelend dat mijn hond er ook is. Je kan goed omgaan met stilte en hebt er geen problemen mee. Je hebt geen moeite om in kleine groepjes te zijn (soms maar 2 personen) Je vind het zalig dat je zo goed als geen internet verbinding hebt in deze omgeving. Nog fijner vind ik het als jij in deze omgeving het experiment aangaat om je smartphone zo min mogelijk te gebruiken.

Wat is er allemaal mogelijk?
Lekker wandelen, verdiepen, goed gezond en lekker eten of detoxen met  sapvasten als je dat liever hebt. Het weekend wordt gehouden in een simpele setting midden in de natuur en is kleinschalig van opzet. Er kunnen maximaal 3 mensen tegelijkertijd zijn. Zoek je echt de rust dan kun je het chalet ook helemaal voor jezelf boeken. De locatie is in Getelo net over de grens in Duitsland, niet ver van Ootmarsum. Op een kampeer terrein maar dat ga jij niet zien want je betreed de ruimte vanuit een wandelpad in de natuur. Zodat je echt je rustplek instapt.

Prijzen vanaf € 275,  altijd met een eenpersoonskamer en volpension! Inclusief een massage.
Datum 2020:

10 -12 Juli (lang weekend)
24 -26 juli (lang weekend)
31 juli tot 2 augustus (lang weekend)
14-16 augustus (lang weekend)

6-13 juli Midweek  of hele week
12 -19 augustus (hele week onder voorbehoud)

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar wandelennaarinzicht2015@gmail.com. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en de gewenste vakantie + periode. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen door te spreken. Omdat ik alleen met kleine groepen werk, lopen deze groepen snel vol. Informeer daarom tijdig of er voor deze reis nog plaatsen beschikbaar zijn, het zou jammer zijn om je te moeten teleurstellen. 

Wat zit er allemaal in het pakket:

 • Overnachtingen in een leuke, kleine, simpele chalet midden in de natuur.
 • Ik zorg ervoor dat jij heerlijk vegetarisch eet en geniet,
 • Als  je wilt sapvasten dan krijg je 3 afwisselende sappen per dag,
 • Prachtige afwisselende wandelingen in een rustig wandelgebied.
 • Bindweefselmassage.
 • Eventueel gebruik van een fiets als je zelf op ontdekking wil, of breng je eigen fiets mee.
 • Een fijne eenpersoonskamer.
 • Kleine groep dus veel aandacht voor jou.
 • Veel ruimte om je rustig terug te trekken.
 • Je gaat naar huis met een zelfgemaakt outcome model(optioneel).
 • Je gaat uitgerust, energieker en doelgerichter naar huis.

De groep zal uit maximaal 3 personen bestaan, dus volop persoonlijke aandacht en interactie. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Boek dus snel als je erbij wilt zijn.