Wandelen en vegan/vegetarisch kook week

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf? Heb je een speciaal dieet? Hou je van gezond vegetarisch of vegan eten? Ben je creatief in de keuken? Wil je wat afstand nemen van je dagelijkse leven? Wil je niet helemaal alleen op vakantie maar hou je toch van je vrijheid? Houd je van wandelen en genieten van de zon? Dan is deze week wandelen echt iets voor jou. Tijdens deze wandelvakantie kun je het een en ander eens goed op een rijtje zetten en tevens heerlijk gezond vegetarisch en vegan eten. Dit programma is voor mensen die in een ontspannen sfeer aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Genieten staat daarbij voorop.

Dit wandelprogramma biedt je de ruimte om los van je vaste patronen en gewoonten te komen, ze te observeren en eventueel te doorbreken. Tijdens een korte lezing vertel ik je mijn eigen ervaringen van wandelen in de natuur en geef ik je dagelijks wat tools mee om het beste uit deze vakantie te halen. De wandelingen vinden plaats in de ochtend en worden in een rustig tempo -en vaak in stilte- gelopen. Ik speel als begeleider een ondersteunende rol en ben te allen tijde bereid jouw vragen te beantwoorden. Deze week ga je samen met de andere deelnemers gezonde vegetarische /vegan maaltijden bereiden. Iedere  deelnemer neemt een geprint recept van zijn/haar vegetarisch/vegan gerecht mee. Ook voor de andere deelnemers. Jij bent chefkok die dag. Je maakt je eigen recept met behulp van de andere deelnemers. Jij bent ook verantwoordelijk voor de inkopen van jouw gerecht. Zo zal iedere deelnemer een gerecht voorbereiden en eet je iedere  dag een maaltijd door een van de andere bedacht en voorbereid. Ik neem zelf twee dagen het koken voor mijn rekening. Zo ga je terug naar huis met een mooie receptboekje. De groep bestaat uit maximaal vijf personen.


Wat zit er allemaal in het pakket?

 • Tijdens een introductielezing inspireer ik jou met alle technieken die mij hebben geholpen om een meer vervullende leven te leven.
 • Tijdens een fysiotherapeutische bindweefselmassages wordt er gekeken of er een lichamelijke disbalans in het lichaam aanwezig is, en zo nodig hersteld.
 • Je wordt opgehaald van CS Cascais en naar je air B&B gebracht.
 • Ik heb alles voor je geregeld en verzorgd, zodat jij je optimaal kunt ontspannen.
 • Je ontdekt de mooie omgeving al wandelend in vijf prachtige, afwisselende wandelingen. Ook wandel je langs leuke bezienswaardigheden.
 • Elke dag wordt er gezamenlijk een heerlijke maaltijd geserveerd en bereid.
 • Je krijgt de hele dag door professionele begeleiding.
 • In geval van blessures is er fysiotherapeutische ondersteuning.
 • Ik leer je een plan van aanpak op te stellen om doelen en wensen te realiseren waar je de rest van je leven iets aan zult hebben en op alles kan toepassen.
 • Ik help je om je belemmerende overtuigingen die je wensen in de weg staan, zichtbaar te krijgen, zodat je ze kunt ombuigen.
 • Je ontdekt wat je natuurlijke talenten zijn.
 • Je gaat naar huis met een zelfgemaakte strategie.
 • Je leert oplossingen te zien in plaats van beren op je weg.
 • Je hebt tussendoor ook een vrije dag om te doen wat jij leuk vind, Lissabon of  Sintra bezoeken, stranddag of iets anders waar je zin in hebt.
 • Als je in deze vakantie ook je yogalessen niet wilt missen, organiseer ik het voor je zodat je mee kunt doen aan een sessie in een leuke yogaschool (lokaal tarief).
 • Je wandelt langs bijzondere plekken en stranden waar bijna niemand komt.
 • Ik werk alleen met kleine groepen dus er is veel individuele aandacht voor jou.
 • Je gaat uitgerust, energieker en doelgerichter naar huis terug.
 • Ik heb een leuke, informatieve en uitgebreide bibliotheek waaruit je onbeperkt boeken mag lenen om de opgedane kennis verder te verdiepen.

.


Accomodatie
Voor deze reis zal er een huis gehuurd worden met een moderne keuken waarin de gerechten bereid kunnen worden. In deze woning verblijven alle deelnemers (allen op een eenpersoons kamer). De prijs is op basis van een eenpersoonskamer.
Data 2020

19 – 26 september
ander datums volgt snel.

Mocht er geen geschikte datum tussen staan, neem dan even contact met me op, dan kijk ik of er nog andere mogelijkheden zijn!


Kosten

v.a. € 750,- per week* (exclusief vliegreis** & reis- en annuleringsverzekering)

** De vliegreis regel je zelf. Hoe vroeger je boekt, des te goedkoper de tickets!


Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar wandelennaarinzicht2015@gmail.com. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en de gewenste vakantie + periode. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen door te spreken. Omdat ik alleen met kleine groepen werk, lopen deze groepen snel vol. Informeer daarom tijdig of er voor deze reis nog plaatsen beschikbaar zijn, het zou jammer zijn om je te moeten teleurstellen.