Wandelen naar inzicht, yoga en sapvasten

Wandelen naar Inzicht’ biedt een inspirerende week waarin wandelen naar inzicht gecombineerd wordt met yoga, sapvasten.

Een unieke combinatie van ‘Wandelen naar Inzicht’, sapvasten en yoga. Door het nuttigen van verse sappen, het beoefenen van yoga en dagelijks te wandelen, in combinatie met massages, creëer je de optimale omstandigheden om tot rust en verdieping te komen. Dit programma is ontwikkeld voor mensen die in een relatief korte tijd grote stappen willen maken in zelfinzicht en energieker en doelgerichter naar huis willen terugkeren. Naast massage en wandelen is yoga namelijk uitermate geschikt om emoties te laten stromen en het lichaam te detoxen.


Een vakantie met zoveel meer!

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf? Wil je wat afstand nemen van je dagelijkse leven? Wil jij je passie weer vinden in het leven? Wil je weer leven vanuit je eigen kracht? Wil jij je eigen autonome zelf weer aanzetten? Wil je weer leren te voelen in plaats van denkend door het leven te gaan? Hou je van wandelen? Dan is deze week echt iets voor jou. Tijdens deze wandelvakantie kun je het een en ander eens goed op een rijtje zetten. Dit programma is voor mensen die weer vanuit hun eigen innerlijke kern willen gaan leven en beseffen dat wij met elkaar de verandering in deze wereld kunnen brengen door onze kracht er weer in terug te zetten.

Dit is namelijk waar wandelen naar inzicht voor staat. Je hart volgen, je passie leven, beslissingen durven nemen ongeacht de gevolgen. Nog nooit is het zo belangrijk geweest om te gaan staan voor waar je in gelooft, je eigen autonome kracht aanzetten, jij bent namelijk de verandering waar op gewacht wordt. De verandering zal van en door de mensen komen die hun diepste gevoel volgen en durven te zeggen, genoeg is genoeg. Het moet anders. Mensen die durven te kiezen voor gelijkwaardigheid van alle mensen. Mensen die kiezen voor vrijheid en zelf expressie. Mensen die kiezen voor verbintenis in plaats van uitsluiting. Ben jij zo iemand, dan nodig ik je uit om je voor deze wandelweek in te schrijven.

Dit wandelprogramma biedt je de ruimte om los van je vaste patronen en gewoonten te komen. De wandelingen worden in een rustig tempo -en soms in stilte- gelopen. Het wandel-sapvasten-yogaprogramma bied je de ruimte om los te komen van je vaste patronen en gewoontes, ze te observeren en  te doorbreken. Tijdens deze week wordt de training van denken naar voelen aangeboden, zo leren we stap voor stap weer terug te komen in ons gevoel en weer van daaruit te gaan leven. Ik geef je dagelijks tools mee om het beste uit deze vakantie en je leven te halen. Ik speel tijdens het hele proces een ondersteunende rol en ben te allen tijde bereid je vragen te beantwoorden. Ik neem zelf ook deel aan het sapvasten zodat ik samen met jullie in het zelfde proces zit en jullie dus optimaal kan ondersteunen.

De wandelingen vinden plaats in de ochtend en de yogasessies in de  late middag/avond. De wandelingen worden in een rustig tempo – en soms in stilte – gelopen.  De yogasessies zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. De lessen worden in het Engels gegeven. Onze groep zal bestaan uit maximaal vijf personen, niet te groot, zodat er aan iedereen ruim voldoende tijd en aandacht besteed kan worden. ’s Avonds is er mogelijkheid tot het bekijken van een informatieve documentaire of een ontspannende film. Dit kan per wandel-/yogaweek verschillen, al naar gelang de behoefte van de groep.


Accomodatie
Onze keuze is Hostel Cascais Jasmim Doce, een erg vriendelijk hostel, alle kamers beschikken over een eigen badkamer en bijna allemaal over een eigen balkon. De prijs is op basis van een of twee personen in een kamer.In dit vriendelijke hostel, kun je genieten van de gezellige tuin en een prachtig, zonnig dakterras. Het is gelegen midden in een rustige Portugese woonwijk. Doordat hier niet volop terrasjes en restaurants zijn, kom je bij het sapvasten ook niet in verleiding. Voor de andere locatie heb ik een prachtige villa gehuurd midden in de natuur met uitzicht op de bergen en een zwembad.


Wat is allemaal inbegrepen in de prijs?

 • Je wordt opgehaald en weggebracht naar CS Cascais en we zorgen voor transfer van en naar je hostel. Transfer van en naar de luchthaven bieden we je graag als optie aan. Laat ons even weten als je daar belangstelling voor hebt.
 • Afhankelijk van de optie die je kiest, bieden we je een overnachting in een één- of tweepersoonskamer.
 • de training van denken naar voelen waarvan elke dag een hoofdstuk behandeld zal worden, om een meer vervullende leven te leven.
 • We hebben alles voor je geregeld en verzorgd, zodat jij je optimaal kunt ontspannen.
 • Je ontdekt de mooie omgeving al wandelend in 6 prachtige, afwisselende wandelingen. Ook wandel je langs leuke bezienswaardigheden.
 • Tijdens een fysiotherapeutische bindweefselmassages wordt er gekeken of er een lichamelijke disbalans in je lichaam aanwezig is, en zo nodig hersteld.
 • Er is een mogelijkheid om zelf nog een tweede klankschalenmassage te boeken, die diep op de cellen inwerkt.
 • Vijf dagen lang krijg je drie heerlijke, gevarieerde en smaakvolle sappen per dag.
 • Er worden gezonde, lichte maaltijden voor je bereid tijdens de opbouwdagen die volgen op de sapdagen.
 • De hele dag door is er onbeperkt kruidenthee en mineraalwater.
 • Ik leg je uit hoe je de opbouwdagen thuis het best kunt voortzetten.
 • Ik geef je heel veel tips over hoe je ook thuis gezond kunt leven en eten.
 • Vier dagen krijg je een yogales van 1,5 uur in de avond.
 • Je kunt leren om een outcomemodel te maken om jouw levensmissie weer scherp te krijgen.
 • Je wandelt langs bijzondere plekken en stranden waar bijna niemand komt.
 • We werken met een kleine groep dus er is veel individuele aandacht voor jou.
 • Je gaat uitgerust, energieker en doelgerichter naar huis terug.
 • We hebben een kleine informatieve bibliotheek waaruit je onbeperkt boeken mag lenen om de opgedane kennis verder te verdiepen.

Ik kijk er naar uit je te begroeten in Cascais voor een onvergetelijke, vreugdevolle en levensveranderende genietweek! Omdat ik alleen met kleine groepen werk, lopen deze groepen snel vol. Informeer daarom tijdig of er voor deze reis nog plaatsen beschikbaar zijn, het zou jammer zijn om je te moeten teleurstellen.


Data 2023
25 maart tot 1 april  In Cascais, Portugal


Kosten
Verblijf in een eenpersoonskamer: € 898,- per week.
Verblijf twee personen € 825,- per week p.p. (op basis van twee personen in de kamer)

Niet in de prijs inbegrepen:
* De vliegreis. Deze regel je zelf. Hoe vroeger je boekt, des te goedkoper de tickets!
* Persoonlijke uitgaven