Wandelen naar inzicht Rotterdam

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf? Wil je wat afstand nemen van je dagelijkse leven? Wil jij je passie weer vinden in het leven? Wil je weer leven vanuit je eigen kracht? Wil jij je eigen autonome zelf weer aanzetten? Wil je weer leren te voelen in plaats van denkend door het leven te gaan? Hou je van wandelen? Dan is deze week echt iets voor jou. Tijdens deze wandelvakantie kun je het een en ander eens goed op een rijtje zetten. Dit programma is voor mensen die weer vanuit hun eigen innerlijke kern willen gaan leven en beseffen dat wij met elkaar de verandering in deze wereld kunnen brengen door onze kracht er weer in terug te zetten.

Dit is namelijk waar wandelen naar inzicht voor staat. Je hart volgen, je passie leven, beslissingen durven nemen ongeacht de gevolgen. Nog nooit is het zo belangrijk geweest om te gaan staan voor waar je in gelooft, je eigen autonome kracht aanzetten, jij bent namelijk de verandering waar op gewacht wordt. De verandering zal van en door de mensen komen die hun diepste gevoel volgen en durven te zeggen, genoeg is genoeg. Het moet anders. Mensen die durven te kiezen voor gelijkwaardigheid van alle mensen. Mensen die kiezen voor vrijheid en zelf expressie. Mensen die kiezen voor verbintenis in plaats van uitsluiting. Ben jij zo iemand, dan nodig ik je uit om je voor deze wandelweek in te schrijven.

Dit wandelprogramma biedt je de ruimte om los van je vaste patronen en gewoonten te komen. De wandelingen worden in een rustig tempo -en soms in stilte- gelopen. Ik speel als begeleider een ondersteunende rol en ben te allen tijde bereid jouw vragen te beantwoorden. Soms kijken we een informatieve lezing of film, die de theorie ondersteunt. Dit kan per wandelweek verschillen, al naar gelang de behoefte van de groep. Je zult gelijkgestemde mensen ontmoeten. De groep bestaat uit maximaal 5 personen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om alleen met jezelf door te brengen.


Wat zit er allemaal in het pakket?

 • Een workshop over hoe je van denken naar voelend leven overstapt.
 • Elke dag beginnen we met een korte workshop om jou te inspireren met technieken die jou helpen om een meer vervullende leven te leven.
 • Tijdens een bindweefselmassage wordt een lichamelijke disbalans in het lichaam indien aanwezig is, hersteld.
 • Je wordt opgehaald van CS Rotterdam  en naar je air B&B gebracht.
 • Ik heb alles voor je geregeld en verzorgd, zodat jij je optimaal kunt ontspannen.
 • Je ontdekt de mooie omgeving al wandelend in vijf prachtige, afwisselende wandelingen.
 • Elke dag bereid ik een heerlijke lunch en diner die in een huiselijke sfeer gegeten zal worden. Uiteraard is alles vers en zelf bereid (heb jij een voedsel intolerantie geef dat dan even door).
 • Mooie echte menselijke ontmoetingen met verdiepende gesprekken.
 • Niet verdeeld zijn maar met elkaar in verbinding.
 • Afwisselende wandelingen in en rond Rotterdam.
 • Ik help je om je belemmerende overtuigingen die je wensen in de weg staan, zichtbaar te krijgen, zodat je ze kunt ombuigen.
 • Je natuurlijke talenten ontdekken.
 • Je gaat begrijpen dat jij wel degelijk een effect kan hebben op de wereld rondom jou en zet die kracht ook weer aan.
 • Echt begrijpen wat emoties zijn en daar onze kracht ligt.

 

 • Je hebt tussendoor ook een vrije dag om Rotterdam te ontdekken en te doen wat jij leuk vind of om lekker uit te rusten.
 • Als je in deze vakantie ook je yogalessen niet wilt missen, organiseer ik het voor je zodat je mee kunt doen aan een sessie in een leuke yogaschool (lokaal tarief).
 • Je huurt zelf een ov fiets of je neemt je eigen fiets mee(kosten voor eigen rekening).
 • Ik werk alleen met kleine groepen dus er is veel individuele aandacht en saamhorigheid.
 • Je …….

Wandelen naar inzicht geeft ook altijd verrassingen weg, bijvoorbeeld gezond bananenbrood of andere gezonde versnaperingen voor onderweg.


Accommodatie
Je kiest zelf een leuke air B&B in de buurt van Rotterdam Nieuwe Westen. Uiteraard kan ik je helpen met je keuze. Het Rotterdams Nieuwe Westen is een erg leuke buurt in Rotterdam met veel groenzones, overal zijn supermarkten en buitenlandse winkels waar van alles te verkrijgen is voor je ontbijt.


Data 2021

24-31 December( feestelijke Kerst week 550 euro voor deze week)
22-29 Januari


Kosten

v.a. € 500,- per week, (exclusief accomodatie* & reis- en annuleringsverzekering)
* Je kiest zelf een hostel of air B&B uit in de buurt van Rotterdam West


Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar wandelennaarinzicht2015@gmail.com Vermeld je naam, telefoonnummer en de gewenste vakantie + periode, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen door te spreken. Omdat ik alleen met kleine groepen werk, lopen deze groepen snel vol. Informeer daarom tijdig of er voor deze reis nog plaatsen beschikbaar zijn, het zou jammer zijn om je te moeten teleurstellen.