Wandelen naar Inzicht, yoga en sapvasten in Nederland/Duits grensgebied

Wandelen naar Inzicht’ biedt een inspirerende week waarin wandelen naar inzicht gecombineerd wordt met yoga, sapvasten.

Een unieke combinatie van ‘Wandelen naar Inzicht’, sapvasten en yoga. Deze samenwerking is met Esther yogalerares met erg veel ervaring.  Door het nuttigen van verse sappen, het beoefenen van yoga en dagelijks te wandelen, in combinatie met massages, creëer je de optimale omstandigheden om je lichaam te ontgiften. Met als resultaat: meer energie en minder kilo’s. Dit programma is ontwikkeld voor mensen die in een relatief korte tijd grote stappen willen maken en energieker en doelgerichter naar huis willen terugkeren. Met de combinatie ‘Wandelen naar Inzicht’, sapvasten en yoga is het mijn doel om yoga als extra middel in te zetten om nog meer in beweging te krijgen bij mijn cliënten. Naast massage en wandelen is yoga namelijk uitermate geschikt om emoties te laten stromen en het lichaam te detoxen.


Een vakantie met zoveel meer!
Het wandel-sapvasten-yogaprogramma bied je de ruimte om los te komen van je vaste patronen en gewoontes, ze te observeren en eventueel te doorbreken. Tijdens een korte introductie vertel ik, Palmira, mijn eigen ervaringen van wandelen in de natuur en yoga en over hoe het mijn leven heeft verrijkt. Ik geef je dagelijks tools mee om het beste uit deze vakantie en je leven te halen. Ik speel tijdens het hele proces een ondersteunende rol en ben te allen tijde bereid je vragen te beantwoorden. Ik neem zelf ook deel aan het sapvasten zodat ik samen met jullie in het zelfde proces zit en jullie dus optimaal kan ondersteunen.

De wandelingen en yogasessies vinden plaats in de ochtend en of late middag/avond, afhankelijk van het weer. De wandelingen worden in een rustig tempo – en soms in stilte – gelopen. En enkele keren – als het weer het toelaat – worden er ook buiten yogasessies op het dakterras gegeven. De yogasessies zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Onze groep zal bestaan uit maximaal vier personen, niet te groot, zodat er aan iedereen ruim voldoende tijd en aandacht besteed kan worden. ’s Avonds is er mogelijkheid tot het bekijken van een informatieve documentaire of een ontspannende film. Dit kan per wandel-/yogaweek verschillen, al naar gelang de behoefte van de groep.

Het wandelgebied
De stille bossen van het grensgebied Nederland/ Duitsland zijn een ideaal wandelgebied om tot rust en inzichten te komen. Het is een stilte gebied en we zullen tijdens veel wandelingen weinig mensen tegenkomen. Ook is dit wandelgebied een stralingsarm gebied.

Accomodatie
ia afhankelijk van de groepsgroote, maar het zal een prettige schone woning zijn, waarbij ik de voorkeur heb dat iedereen een eigen slaapkamer zal hebben.

Wat is allemaal inbegrepen in de prijs?

 

 • Afhankelijk van de optie die je kiest, bieden we je een overnachting in een één- of tweepersoonskamer.
 • Tijdens een introductielezing inspireer ik jou met alle technieken die mij hebben geholpen om een meer vervullende leven te leven.
 • We hebben alles voor je geregeld en verzorgd, zodat jij je optimaal kunt ontspannen.
 • Je ontdekt de mooie omgeving al wandelend in 6 prachtige, afwisselende wandelingen. Ook wandel je langs leuke bezienswaardigheden.
 • Tijdens twee fysiotherapeutische bindweefselmassages wordt er gekeken of er een lichamelijke disbalans in je lichaam aanwezig is, en zo nodig hersteld.
 • Vijf dagen lang krijg je drie heerlijke, gevarieerde en smaakvolle sappen per dag.
 • Er worden gezonde, organische, lichte maaltijden voor je bereid tijdens de opbouwdagen die volgen op de sapdagen.
 • De hele dag door is er onbeperkt kruidenthee en mineraalwater.
 • Ik leg je uit hoe je de opbouwdagen thuis het best kunt voortzetten.
 • Ik geef je heel veel tips over hoe je ook thuis gezond kunt leven en eten.
 • Elke dag krijg je een yogales van 1,5 uur in de ochtend en soms in de avond.
 • Je leert speciale yogaoefeningen om het detoxen te bevorderen.
 • De mensen die het leuk vinden om in de avond naar een inspirerende film te kijken, bieden we een assortiment van films en video’s.
 • Je ontdekt wat je natuurlijke talenten zijn (optioneel).
 • Je gaat naar huis met een zelfgemaakte strategie (optioneel).
 • Je kunt leren om een outcomemodel te maken om jouw doelstellingen en dromen weer scherp te krijgen.
 • We werken met een kleine groep dus er is veel individuele aandacht voor jou.
 • Je gaat uitgerust, energieker en doelgerichter naar huis terug.

  Esther de yogalerares

  Mijn naam is Esther Wevers en ik geef oa. hatha yoga. Yoga is mij meer dan alleen de oefeningen en pranayama. het is ook een levenswijze. Dus gezond bewegen zoals wandelen en gezond eten, vegetarisch/vegan s dan ook een groot onderdeel van het keven wat ik leid.

  Meer dan vakantie
  Wandelen naar inzicht biedt met dit programma een heerlijk ontspannen week aan op één van de prachtigste plekken van Europa waar een uitermate mild klimaat heerst en waarin je – vooral tijdens de kille maanden in Nederland – nog even kan genieten van de warmte van de zon. Deze week is zoveel meer dan een ‘vakantie’: het is genieten en rijker terugkomen! Gun jezelf deze inspirerende week. Weg uit de hectiek van alle dag met voldoende tijd voor zelfreflectie. Deze wandel-, yoga- en vijfdaagse sapvastenkuur is ideaal voor het zuiveren van lichaam en geest.

  Ik kijk er naar uit je te begroeten  voor een onvergetelijke, vreugdevolle en levensveranderende genietweek! Omdat ik alleen met kleine groepen werk, lopen deze groepen snel vol. Informeer daarom tijdig of er voor deze reis nog plaatsen beschikbaar zijn, het zou jammer zijn om je te moeten teleurstellen.


  Data
  3- 10 oktober 2020 (let op, als gevolg van de corona in wordt het evenement in Nederland gehouden!) meer info vind je hier


  Kosten
  Verblijf in een eenpersoonskamer: € 922,- per week.
  Verblijf twee personen € 888,- per week p.p. (op basis van twee personen in de kamer)