wandelen naar inzicht, yoga en sapvasten in Rotterdam

Ben je toe aan wat tijd voor jezelf? Wil je wat afstand nemen van je dagelijkse leven? Wil jij je passie weer vinden in het leven? Wil je weer leven vanuit je eigen kracht? Wil jij je eigen autonome zelf weer aanzetten? Wil je weer leren te voelen in plaats van denkend door het leven te gaan? Wil je daarbij je lichaam reinigen en alles leren om je immuunsysteem te versterken?Hou je van wandelen en yoga? Dan is deze week echt iets voor jou. Tijdens deze wandelvakantie kun je het een en ander eens goed op een rijtje zetten. Dit programma is voor mensen die weer vanuit hun eigen innerlijke kern willen gaan leven en beseffen dat wij met elkaar de verandering in deze wereld kunnen brengen door onze kracht er weer in terug te zetten.

Dit is namelijk waar wandelen naar inzicht voor staat. Je hart volgen, je passie leven, beslissingen durven nemen ongeacht de gevolgen. Nog nooit is het zo belangrijk geweest om te gaan staan voor waar je in gelooft, je eigen autonome kracht aanzetten, jij bent namelijk de verandering waar op gewacht wordt. De verandering zal van en door de mensen komen die hun diepste gevoel volgen en durven te zeggen, genoeg is genoeg. Het moet anders. Mensen die durven te kiezen voor gelijkwaardigheid van alle mensen. Mensen die kiezen voor vrijheid en zelf expressie. Mensen die kiezen voor verbintenis in plaats van uitsluiting. Ben jij zo iemand, dan nodig ik je uit om je voor deze wandelweek en of weekend in te schrijven. Zowel in Portugal als in Rotterdam.

Dit wandelprogramma biedt je de ruimte om los van je vaste patronen en gewoonten te komen. Tijdens elke dag een korte introductie en afstemming met elkaar leren we stap voor stap weer terug te komen in ons gevoel en weer van daaruit te gaan leven. Ik geef je dagelijks tools mee om het beste uit deze vakantie en je leven te halen. Ik speel tijdens het hele proces een ondersteunende rol en ben te allen tijde bereid je vragen te beantwoorden. Ik neem zelf ook deel aan het sapvasten zodat ik samen met jullie in het zelfde proces zit en jullie dus optimaal kan ondersteunen.

De wandelingen en yogasessies vinden plaats in de ochtend en of late middag/avond, afhankelijk van het weer. De wandelingen worden in een rustig tempo – en soms in stilte – gelopen.  De yogasessies zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Onze groep zal bestaan uit maximaal vijf personen, niet te groot, zodat er aan iedereen ruim voldoende tijd en aandacht besteed kan worden. ’s Avonds is er mogelijkheid tot het bekijken van inspirerende films.

‘Wandelen naar Inzicht’ biedt een inspirerende week waarin wandelen naar inzicht gecombineerd wordt met yoga, sapvasten.

Een unieke combinatie van ‘Wandelen naar Inzicht’, sapvasten en yoga. Deze samenwerking is met een yogalerares met erg veel ervaring.  Door het nuttigen van verse sappen, het beoefenen van yoga en dagelijks te wandelen, in combinatie met massages, creëer je de optimale omstandigheden om je lichaam te ontgiften. Dit programma is ontwikkeld voor mensen die in een relatief korte tijd grote stappen willen maken en energieker en doelgerichter naar huis willen terugkeren. Met de combinatie ‘Wandelen naar Inzicht’, sapvasten en yoga is het mijn doel om yoga als extra middel in te zetten om nog meer in beweging te krijgen bij mijn cliënten. Naast massage en wandelen is yoga namelijk uitermate geschikt om emoties te laten stromen en het lichaam te detoxen.


Accomodatie
Onze keuze is Hostel Cascais Jasmim Doce, een erg vriendelijk hostel, alle kamers beschikken over een eigen badkamer en bijna allemaal over een eigen balkon. De prijs is op basis van een of twee personen in een kamer.In dit vriendelijke hostel, kun je genieten van de gezellige tuin en een prachtig, zonnig dakterras. Het is gelegen midden in een rustige Portugese woonwijk. Doordat hier niet volop terrasjes en restaurants zijn, kom je bij het sapvasten ook niet in verleiding. Voor de andere locatie heb ik een prachtige villa gehuurd midden in de natuur met uitzicht op de bergen en een zwembad.


Wat is allemaal inbegrepen in de prijs?

 • Je wordt opgehaald en weggebracht naar CS Cascais en we zorgen voor transfer van en naar je hostel. Transfer van en naar de luchthaven bieden we je graag als optie aan. Laat ons even weten als je daar belangstelling voor hebt.
 • Afhankelijk van de optie die je kiest, bieden we je een overnachting in een één- of tweepersoonskamer.
 • Tijdens een introductielezing inspireer ik jou met alle technieken die mij hebben geholpen om een meer vervullende leven te leven.
 • We hebben alles voor je geregeld en verzorgd, zodat jij je optimaal kunt ontspannen.
 • Je ontdekt de mooie omgeving al wandelend in 6 prachtige, afwisselende wandelingen. Ook wandel je langs leuke bezienswaardigheden.
 • Tijdens een fysiotherapeutische bindweefselmassages wordt er gekeken of er een lichamelijke disbalans in je lichaam aanwezig is, en zo nodig hersteld.
 • De tweede massage is een klankschalenmassage, die diep op de cellen inwerkt.
 • Vijf dagen lang krijg je drie heerlijke, gevarieerde en smaakvolle sappen per dag.
 • Er worden gezonde, organische, lichte maaltijden voor je bereid tijdens de opbouwdagen die volgen op de sapdagen.
 • De hele dag door is er onbeperkt kruidenthee en mineraalwater.
 • Ik leg je uit hoe je de opbouwdagen thuis het best kunt voortzetten.
 • Ik geef je heel veel tips over hoe je ook thuis gezond kunt leven en eten.
 • Elke dag krijg je een yogales van 1,5 uur in de ochtend en soms in de avond.
 • Je leert speciale yogaoefeningen om het detoxen te bevorderen.
 • De mensen die het leuk vinden om in de avond naar een inspirerende film te kijken, bieden we een assortiment van films en video’s.
 • Je ontdekt wat je natuurlijke talenten zijn (optioneel).
 • Je gaat naar huis met een zelfgemaakte strategie (optioneel).
 • Je kunt leren om een outcomemodel te maken om jouw doelstellingen en dromen weer scherp te krijgen.
 • Je wandelt langs bijzondere plekken en stranden waar bijna niemand komt.
 • We werken met een kleine groep dus er is veel individuele aandacht voor jou.
 • Je gaat uitgerust, energieker en doelgerichter naar huis terug.
 • We hebben een informatieve en uitgebreide bibliotheek waaruit je onbeperkt boeken mag lenen om de opgedane kennis verder te verdiepen.