Wandelen & je bedrijf

Ben je toe aan inspiratie? Wil jij  je bedrijf beter kunen promoten? En jezelf beter profileren ? Hou je van wandelen? Wil je genieten van de zon? Zou je beide elementen willen combineren met het optimaliseren van je bedrijf?  Wil je de inspiratie vanuit de natuur direct kunnen vertalen in creativiteit? Dan is de zogenaamde Aan de wandel met WordPress-week echt iets voor jou. Tijdens deze workshops heb je de tijd om het een en ander eens goed op een rijtje te zetten. Dit programma is ideaal voor mensen die begrijpen dat, hoe meer meer tijd je in de natuur doorbrengt, des te meer het beste in je naar boven komt. Om vervolgens o.a. te kunnen worden omgezet in nieuwe ideeën voor je website en social media. Wij leren je hoe je komt tot de antwoorden op de vragen:

 • Wie ben je eigenlijk?
 • Wat verkoop je?
 • Wie zijn de mensen waar je je op richt?
 • Wat betekent dat voor de inhoud van je digitale uitingsvormen, zoals je website?
 • Hoe laat jij de wereld via social media zien wat je in huis hebt?

Daar gaan we in deze week samen uitgebreid naar op zoek
Dit wandel- en WordPressprogramma bied je de ruimte om even los te komen van je vaste patronen en gewoontes. Het maken van lange wandelingen in de natuur zorgt er uiteindelijk voor dat je weer bij je eigen kracht uitkomt. Wat heb jij mensen mee te geven? Twee inspirerende workshops gaan jou helpen, om je dromen en wensen helder te krijgen. Zodanig dat je je doel weer goed voor ogen hebt, en dit kunt uitdrukken. We leren je hoe je social media hiervoor kunt inzetten

Tijdens de workshop – Dromen -, gaan we aan de slag met wat je op dat gebied bezighoud. Wij, Guislaine en Palmira, leren je hoe je middels het Outcome model je doelen kunt realiseren. Iedere dag krijg je tools van ons aangereikt, die je direct kunt toepassen op je eigen bedrijfsstrategie

De wandelingen vinden, om de dag, plaats in de ochtend en worden in een rustig tempo  gelopen. Door jezelf de juiste vragen te stellen zul je ontdekken dat, al wandelend in de natuur, vanuit je diepste kern, inzichten en ideeën ontstaan die weer leiden tot creatieve mogelijkheden.

Op de tussenliggende dagen geeft Guiselaine een workshop WordPress;  om je website en social media te kunnen optimaliseren. Ter plekke zal ze al je vragen beantwoorden, waardoor je vrijwel meteen de noodzakelijke veranderingen aan kunt brengen aan je website of andere social media kanalen. Maar nog belangrijker; je leert jezelf en je ideeën dusdanig goed neer te zetten, dat je de juiste doelgroep aan kunt spreken.

In de late middag is er ruimte om je eigen ding te doen. Zo kun je bijvoorbeeld lekker gaan genieten op het strand, een terrasjes pakken of een boek lezen. De groep bestaat uit
maximaal vijf personen. Dus echt maatwerk en veel individuele begeleiding om al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Wie is onze doelgroep
 Je hebt al een eigen website gemaakt of hebt er een laten bouwen en je wilt de inhoud zelf aanpassen. Je wil je eigen bedrijfscultuur goed profileren via je website en social media. Je bent hier nu nog niet bedreven in en wil hier meer over te weten komen. Je leert hoe je consequent je website kunt bijhouden, zodat alles optimaal blijft functioneren. Verder gaan we op zoek naar het design en de plug-ins die passen bij jou en de bedrijfscultuur die je wil uitstralen. We kijken daarbij naar:

 • Welke social media kanalen passen al dan niet bij mij en waarom?
 • Waar moet ik over posten op social media?
 • En in welke frequentie?

Accommodatie
Graag bevelen we een vriendelijke gelegenheid, aan, in de vorm van een Airbnb, gerund door een lief Portugees echtpaar en gelegen in een een rustige buitenwijk van Cascais. De inpandige keuken geeft je de mogelijkheid zelf je ontbijt te verzorgen en eventueel je lunchpakket klaar te maken voor tijdens de wandelingen. Er is een supermarkt en een leuk vegetarisch, organisch restaurant in de buurt. Ook is er een goede busverbinding naar het centrum, kun je een fiets huren of besluiten deze tocht te voet te maken.

De prijs is op basis van een tweepersoonskamer. Kom je met een vriend(in) en vind je het leuk om samen een kamer te delen dan is dat natuurlijk  mogelijk, dat maakt de prijs ook net wat aantrekkelijk. Als je alleen komt, adviseren wij een éénpersoonskamer te boeken. Dat biedt de mogelijkheid om je terug te trekken wanneer je dat fijn vindt of nodig hebt.

 Wat is allemaal inbegrepen in de prijs?

   • Je wordt opgehaald en weggebracht naar CS Cascais en we zorgen voor transfer van en naar je Airbnb. Transfer van en naar de luchthaven bieden we graag als optie aan. Laat ons gerust weten als je daar belangstelling voor hebt.
   • Je verblijft in een leuke Airbnb, in een authentieke, Portugese wijk.
   • Tijdens een introductie lezing inspireer ik (Palmira) jou met alle technieken die mij hebben geholpen om meer voldoening te halen uit en invulling te geven aan mijn leven.
   • Tijdens de workshop – Dromen-  inspireert Guiselaine je tot het zgn. mindmappen van hetgeen je bezig blijft houden aan dingen die je blij maken.
   • Je wordt twee keer getrakteerd op een etentje in een heel gezellig, authentiek Portugees restaurant.
   • Vier avonden koken Palmira en Guiselaine een lekkere vegetarische maaltijd voor jou. Eén avond ben je vrij om een lekkere maaltijd in één van de leuke restaurantjes in Cascais te nuttigen.
   • We hebben alles voor je geregeld en verzorgd, zodat jij je optimaal kunt ontspannen.
   • Je ontdekt de mooie omgeving te voet, in drie prachtige, afwisselende wandelingen-op-maat.
   • De laatste avond samen, presenteer je je website aan de groep. We gaan uit van succes en maken hier uiteraard een feestelijke happening van.
   • Palmira leert je een Plan van Aanpak (PvA) op te stellen om doelen en wensen te realiseren waar je de rest van je leven iets aan zult hebben en wat breed toepasbaar is.
   • Tijdens de workshopdagen worden jullie regelmatig verrast met onze lekkere versgemaakte Soep-naar Inzicht.
   • Om de dag geeft Guiselaine een workshop over WordPress en social media.
   • Palmira helpt je om je overtuigingen die je wensen in de weg staan, zichtbaar te krijgen, zodat je ze kunt ombuigen.
   • Je ontdekt wat je natuurlijke talenten zijn.
   • Je leert denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.
   • Je leert oplossingen te zien in plaats van beren op je weg.
   • Je wandelt langs vele bijzondere plekken.
   • We werken in kleine groepen, zodat er veel individuele aandacht voor je is.
   • Je gaat uitgerust, energiek en doelgericht naar huis terug,
   • Met een prachtige nieuwe versie van je website en veel kennis over social media.

Optioneel: je kunt een bindweefselmassage boeken bij Palmira. Klik hier voor meer info;

https://www.wandelennaarinzicht.nl/waarom-bindweefselmassage/

Omdat we alleen met kleine groepen werken, zijn deze gauw volgeboekt. Informeer daarom tijdig of er voor deze reis nog plaatsen beschikbaar zijn. Het zou jammer zijn om je te moeten teleurstellen.

Data
Volgt bij voldoene interesse, geef dus aan of je wilt deelnemen!

Kosten
Vanaf € 880,- per week, afhankelijk van de accommodatie* (exclusief vliegreis** & reis- en annuleringsverzekering)
* Zie hoofdstuk ‘Accommodatie’ voor de details.
** De vliegreis regel je zelf. Hoe vroeger je boekt, des te goedkoper de tickets!

Persoonlijke kosten zijn voor iedereen anders en dus niet inbegrepen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar mailto: info@wandelennaarinzicht.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en –Aan de wandel met WordPress. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen door te spreken. Bij aanmelding van minimaal drie personen gaat het door.